Συστατικά
1 κεφάλι χοιρινό
2 ποδαράκια χοιρινά
7 λεμόνια
λίγο ξίδι
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
2 ποδαράκια χοιρινά
7 λεμόνια
λίγο ξίδι
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Αφού πλύνουμε καλά το κεφάλι και τα ποδαράκια, τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, που έχουμε στη φωτιά με νερό και αφήνουμε να βράσει πολύ καλά.
Βγάζουμε όλα τα ποδαράκια και μόλις κρυώσουν κάπως τα ξεκοκαλίζουμε πολύ καλά και κόβουμε τα ψαχνά τους σε πάρα πολύ μικρά κομματάκια.
Ρίχνουμε όλα τα ψαχνά κομματάκια μέσα στο ζουμί, προσθέτοντας μαζί και το αλατοπίπερο και το μπαχάρι, καθώς και το ξίδι και το χυμό των λεμονιών.
Ανακατεύουμε και μετά, μοιράζουμε το μίγμα σε μεγάλα μπολ, που τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσουν καλά.
Τα σερβίρουμε, κόβοντάς τα σε κομμάτια. Θα έχουν γίνει σαν ένα είδος ζελέ.
Βγάζουμε όλα τα ποδαράκια και μόλις κρυώσουν κάπως τα ξεκοκαλίζουμε πολύ καλά και κόβουμε τα ψαχνά τους σε πάρα πολύ μικρά κομματάκια.
Ρίχνουμε όλα τα ψαχνά κομματάκια μέσα στο ζουμί, προσθέτοντας μαζί και το αλατοπίπερο και το μπαχάρι, καθώς και το ξίδι και το χυμό των λεμονιών.
Ανακατεύουμε και μετά, μοιράζουμε το μίγμα σε μεγάλα μπολ, που τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσουν καλά.
Τα σερβίρουμε, κόβοντάς τα σε κομμάτια. Θα έχουν γίνει σαν ένα είδος ζελέ.
01/12/2010
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: