Πηχτή με χοιρινό

Συστατικά

2 ψήφοι
3.5 από 52 ψήφοι
1 κεφάλι χοιρινό
2 ποδαράκια χοιρινά
7 λεμόνια
λίγο ξίδι
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Αφού πλύνουμε καλά το κεφάλι και τα ποδαράκια, τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, που έχουμε στη φωτιά με νερό και αφήνουμε να βράσει πολύ καλά.

Βγάζουμε όλα τα ποδαράκια και μόλις κρυώσουν κάπως τα ξεκοκαλίζουμε πολύ καλά και κόβουμε τα ψαχνά τους σε πάρα πολύ μικρά κομματάκια.

Ρίχνουμε όλα τα ψαχνά κομματάκια μέσα στο ζουμί, προσθέτοντας μαζί και το αλατοπίπερο και το μπαχάρι, καθώς και το ξίδι και το χυμό των λεμονιών.

Ανακατεύουμε και μετά, μοιράζουμε το μίγμα σε μεγάλα μπολ, που τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσουν καλά.

Τα σερβίρουμε, κόβοντάς τα σε κομμάτια. Θα έχουν γίνει σαν ένα είδος ζελέ.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
sofia mouzakitou στις 14/01/2011 20:43
0 ψήφοι
ετσι το μαγειρευε η μαμα μου ειναι υπεροχο ευχαριστω

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code