Kακαβιά (Ψαρόσουπα)

Συστατικά

5 ψήφοι
4.0 από 55 ψήφοι
2 Σκορπίνες
2 Χελιδονόψαρα
4 Κρεμμύδια μέτρια ξερά
4 Καρότα
1 Σέλινο
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
1 πατάτα
Αλάτι
Λάδι
Λεμόνι
Kακαβιά (Ψαρόσουπα)
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας αλλά δεν τα καθαρίζουμε (να είναι με τις φλούδες) και χοντροκομμένα. Κόβουμε τα ψάρια σε 4 μερίδες περίπου το καθένα.

Τοποθετούμε τα λαχανικά μας μέσα σε ένα τούλι μαζί με τα ψάρια και όλα μαζί τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μια ώρα περίπου (μέχρι να λιώσουν).

Στη συνεχεία βγάζουμε το τούλι με τα λαχανικά και το ψάρι από την κατσαρόλα αφήνοντας το ζωμό μέσα και προσθέτουμε λίγο λάδι, αλάτι και λεμόνι.

Σερβίρουμε το ζωμό σε μπολάκια καθώς και το ψάρι της αρέσκειας μας και πετάμε τα λαχανικά.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε τι ψάρια θέλετε αλλά προσοχή! να είναι αφρόψαρα (όχι βυθόψαρα) και τα βράζουμε έως να φύγει η μυρωδιά τους τελείως και να λιώσουν.

Καλή επιτυχία!!!!
Από Θανάσης 06/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code