Απλή ψαρόσουπα

Συστατικά

2 ψήφοι
4.5 από 52 ψήφοι
για 4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους
4 μικρά κοτσάνια σέλινο κομμένα σε μικρούς κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους
2 κουταλιές λευκό κρασί (προαιρετικό)
8 φλιτζάνια νερό
750γρ. σφυρίδα κομμένη σε κομμάτια 2-3 εκ.
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Απλή ψαρόσουπα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.


Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο και σοτάρουμε για μερικά λεπτά.


Ρίχνουμε το νερό, προσθέτουμε το κρασί (αν θέλουμε) και αφήνουμε να βράσει έως  ότου μαλακώσουν τα λαχανικά, γύρω στα 10-15 λεπτά.


Ρίχνουμε τη σφυρίδα και σιγοβράζουμε μερικά λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει το ψάρι.


Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό πριν σερβίρουμε.


Η σούπα σερβίρεται και ζεστή και κρύα με μια πράσινη σαλάτα, φρυγανισμένο ψωμί και τυρί εφόσον μας αρέσει.

Από Anasia 19/11/2012
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code