Ψαρόσουπα με τραχανά Αχαίας

Συστατικά

2 ψήφοι
2.5 από 52 ψήφοι


2 Ψάρια για σούπες μέτρια (βακαλάος, σκορπίνα κ.λπ.)
5 Καρότα μέτρια
Σέλινο
2 κρεμμύδια ξερά
3 πατάτες μέτριες
4 κουταλιές της σούπας Λάδι
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι

Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος



Τοποθετούμε τα ψάρια στην κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει και λίγο περισσσότερο.


Οταν βράσουν τα βγάζουμε, σουρώνουμε το νερό και τοποθετούμε μέσα τα λαχανικά μας και τα υπόλοιπα υλικά.


Οταν βράσουν τα τοποθετούμε σε πιατέλα γύρω από τα ψάρια και στο νερό τους ρίχνουμε τον τραχανά (1 κούπα τσαγιού περίπου) ανάλογα πόσο πηχτή θέλουμε την σούπα μας.


Τρώγεται ζεστή και είναι πολύ θρεπτική για τα παιδιά.


Από Μουρίκη Σοφία 03/07/2014
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code