Συστατικά
(Για 4 άτομα)
κιλό ψάρι σε φέτες (συναγρίδα, μπακαλιάρος, ροφός κ.λ.π)
φλιτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός ντομάτας
κουταλιές της σούπας λάδι
κλωνάρι ψιλοκομμένο σέλινο
καρώτα κομμένα σε φετάκια
3-4 πατατούλες
4-5 κολοκυθάκια
Χυμός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός
κιλό ψάρι σε φέτες (συναγρίδα, μπακαλιάρος, ροφός κ.λ.π)
φλιτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός ντομάτας
κουταλιές της σούπας λάδι
κλωνάρι ψιλοκομμένο σέλινο
καρώτα κομμένα σε φετάκια
3-4 πατατούλες
4-5 κολοκυθάκια
Χυμός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός

Οδηγίες Μαγειρέματος
Καθαρίζουμε πλένουμε το ψάρι, το κόβουμε σε φέτες και το ραντίζουμε με λεμόνι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τον χυμό της ντομάτας, το λάδι, το σέλινο τις πατάτες, τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε για 1/2 ώρα.
Ρίχνουμε το ψάρι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει επί 15-20 λεπτά ακόμη.
Την σερβίρουμε πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τον χυμό της ντομάτας, το λάδι, το σέλινο τις πατάτες, τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε για 1/2 ώρα.
Ρίχνουμε το ψάρι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει επί 15-20 λεπτά ακόμη.
Την σερβίρουμε πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
12/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: