Ψαρόσουπα

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
(Για 4 άτομα)

κιλό ψάρι σε φέτες (συναγρίδα, μπακαλιάρος, ροφός κ.λ.π)

φλιτζάνια του τσαγιού νερό

2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός ντομάτας

κουταλιές της σούπας λάδι

κλωνάρι ψιλοκομμένο σέλινο

καρώτα κομμένα σε φετάκια

3-4 πατατούλες

4-5 κολοκυθάκια

Χυμός λεμονιού

Αλάτι, πιπέρι

Μαϊντανός
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε πλένουμε το ψάρι, το κόβουμε σε φέτες και το ραντίζουμε με λεμόνι.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τον χυμό της ντομάτας, το λάδι, το σέλινο τις πατάτες, τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε για 1/2 ώρα.

Ρίχνουμε το ψάρι και αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει επί 15-20 λεπτά ακόμη.

Την σερβίρουμε πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Από Anasia 12/08/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code