Σούπα του Ψαρά

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
30ml (2 κουταλιές) ηλιέλαιο
2 πατάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
2 ντομάτες κομμένες στη μέση
σκόρδο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
600ml ζωμό λαχανικών ή ψαριού
300ml γάλα
225g καθαρισμένες γαρίδες
αλάτι και φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ζεστάνετε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα, προσθέστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τσιγαρίστε τα για 10 λεπτά.

Προσθέστε το σκόρδο, το ζωμό, το γάλα και τις γαρίδες και αφήστε τα να βράσουν. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.

Αφήστε τη σούπα να κρυώσει λίγο και ρίξτε την στο Μπλέντερ, σε δόσεις αν χρειαστεί, μέχρι να γίνει βελούδινη.

Προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ξαναρίξτε την στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την ξανά σε χαμηλή φωτιά.
Από Foodland 02/09/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code