Συστατικά
200γρ. σκληρή φέτα
2 μέτριες ντομάτες
300γρ. Ρεβύθια
125γρ. φύλλα σπανακιού
2/3 φλιτζανιού λαδόξυδο
1/4 φλιτζανιού φρέσκος βασιλικός
αλάτι
2 μέτριες ντομάτες
300γρ. Ρεβύθια
125γρ. φύλλα σπανακιού
2/3 φλιτζανιού λαδόξυδο
1/4 φλιτζανιού φρέσκος βασιλικός
αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε και βράζουμε καλά τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν. Κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα κομματάκια, τις ντομάτες σε φέτες, και πατάμε καλά τον βασιλικό.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά. Μετά προσθέτουμε το λαδόξυδο και το αλάτι και είναι έτοιμη.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά. Μετά προσθέτουμε το λαδόξυδο και το αλάτι και είναι έτοιμη.
04/03/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου