Σαλάτα Ρεβύθια με Φέτα και Ντομάτα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
200γρ. σκληρή φέτα
2 μέτριες ντομάτες
300γρ. Ρεβύθια
125γρ. φύλλα σπανακιού
2/3 φλιτζανιού λαδόξυδο
1/4 φλιτζανιού φρέσκος βασιλικός
αλάτι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πλένουμε και βράζουμε καλά τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν. Κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα κομματάκια, τις ντομάτες σε φέτες, και πατάμε καλά τον βασιλικό.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά. Μετά προσθέτουμε το λαδόξυδο και το αλάτι και είναι έτοιμη.
Από Foodland 04/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code