Τονοσαλάτα με Κρεμμύδι Σωτέ

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο

30γρ. βούτυρο

3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

2 κουταλιές ξηρό κόκκινο κρασί

4 φιλέτα τόνου

120γρ. ρόκα κομμένη

350γρ. σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδι σκεπασμένο. Μετά ξεσκεπάζουμε και προσθέτουμε το κρασί. Περιμένουμε 1 λεπτό και βγάζουμε τα κρεμμύδια από τη φωτιά.

Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τον τόνο και σωτάρουμε μέχρι να ψηθεί. Έπειτα βγάζουμε τον τόνο από τη φωτιά και τον κόβουμε σε κομματάκια.

Σε ένα μπωλ τοποθετούμε τη ρόκα, το σπανάκι, τον τόνο και το κρεμμύδι και σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή.
Από Foodland 04/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code