Κοτοσαλάτα με Μουστάρδα και Πατάτες

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
2 κουταλιές ελαιόλαδο

25 πολύ μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση

4 φέτες μπέικον ψιλικομμένες

1 μεγάλο κοτόπουλο βρασμένο

1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα γάλακτος

1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα

2 κουταλιές μουστάρδα

1/4 φλιτζάνι φρέσκα ψιλοκομμένα τσάιβ ή άνηθο
Κοτοσαλάτα με Μουστάρδα και Πατάτες
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ανακατεύουμε σε ένα ταψί τις πατάτες με το λάδι και τις ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 25-30 λεπτά. Ενδιάμεσα τις γυρίζουμε για να ψηθούν από όλες τις πλευρές.

Τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να ξεροψηθεί και το αφήνουμε να στραγγίσει πάνω σε χαρτί κουζίνας.

Παίρνουμε το βρασμένο κοτόπουλο, του αφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.

Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τις πατάτες, το μπέικον, το κοτόπουλο, την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το τσάιβ ή τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά.
Από Foodland 04/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
eatgreek.net στις 06/07/2010 14:49
1 ψήφοι
ό,τι πρέπει για καλοκαίρι!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code