Συστατικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
25 πολύ μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση
4 φέτες μπέικον ψιλικομμένες
1 μεγάλο κοτόπουλο βρασμένο
1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα γάλακτος
1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές μουστάρδα
1/4 φλιτζάνι φρέσκα ψιλοκομμένα τσάιβ ή άνηθο
25 πολύ μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση
4 φέτες μπέικον ψιλικομμένες
1 μεγάλο κοτόπουλο βρασμένο
1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα γάλακτος
1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές μουστάρδα
1/4 φλιτζάνι φρέσκα ψιλοκομμένα τσάιβ ή άνηθο
Οδηγίες Μαγειρέματος
Ανακατεύουμε σε ένα ταψί τις πατάτες με το λάδι και τις ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 25-30 λεπτά. Ενδιάμεσα τις γυρίζουμε για να ψηθούν από όλες τις πλευρές.
Τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να ξεροψηθεί και το αφήνουμε να στραγγίσει πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Παίρνουμε το βρασμένο κοτόπουλο, του αφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τις πατάτες, το μπέικον, το κοτόπουλο, την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το τσάιβ ή τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά.
Τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να ξεροψηθεί και το αφήνουμε να στραγγίσει πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Παίρνουμε το βρασμένο κοτόπουλο, του αφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τις πατάτες, το μπέικον, το κοτόπουλο, την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το τσάιβ ή τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά.
04/03/2008
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: