Συστατικά
1 κονσέρβα με τόνο σε λάδι των 320 γρ
1 σαλάτα με αγγούρι και ντομάτα
1 μικρό ματσάκι άνιθο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
1 πιπεριά
2 κουταλιές ξίδι
1 σαλάτα με αγγούρι και ντομάτα
1 μικρό ματσάκι άνιθο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
1 πιπεριά
2 κουταλιές ξίδι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Kόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τη σαλάτα με το αγγούρι και την ντομάτα και προσθέτουμε τον τόνο και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε μικρές ροδέλες και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στη σαλάτα.
Από πάνω πασπαλίζουμε με τον άνιθο που έχουμε ψιλοκόψει.
Τέλος ραντίζουμε τη σαλάτα με ξίδι και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε μικρές ροδέλες και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στη σαλάτα.
Από πάνω πασπαλίζουμε με τον άνιθο που έχουμε ψιλοκόψει.
Τέλος ραντίζουμε τη σαλάτα με ξίδι και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
07/12/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: