Συστατικά
1 κόκκινη σγουρή μαρουλιά
1 πράσινη μαρουλιά
1 ρόκα
1 μήλο κόκκινο ή πράσινο
1/2 ρόδι
2 κουτ.σούπας καρύδια χοντροκοπανισμένα
Για τη σως:
1/2 φλυτζ. τσαγιού λάδι
3 κουτ.σούπας μηλόξυδο
1 κουτ.σούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ.σούπας μέλ
1 κουτ.γλυκού μουστάρδα
1 κουτ.γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
αλάτι-πιπέρι
1 πράσινη μαρουλιά
1 ρόκα
1 μήλο κόκκινο ή πράσινο
1/2 ρόδι
2 κουτ.σούπας καρύδια χοντροκοπανισμένα
Για τη σως:
1/2 φλυτζ. τσαγιού λάδι
3 κουτ.σούπας μηλόξυδο
1 κουτ.σούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ.σούπας μέλ
1 κουτ.γλυκού μουστάρδα
1 κουτ.γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε τα μαρούλια και τη ρόκα, στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Ετοιμάζουμε τη σως ανακατεύοντας όλα τα υλικά, κόβουμε το μήλο σε κύβους.
Βάζουμε στη σαλατιέρα το μαρούλι, το μήλο, τα ρόδια, τη σως βινεγκρέζ και τέλος τα καρύδια.
Σερβίρουμε και καλή μας όρεξη.
Ετοιμάζουμε τη σως ανακατεύοντας όλα τα υλικά, κόβουμε το μήλο σε κύβους.
Βάζουμε στη σαλατιέρα το μαρούλι, το μήλο, τα ρόδια, τη σως βινεγκρέζ και τέλος τα καρύδια.
Σερβίρουμε και καλή μας όρεξη.
18/01/2010
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: