Συστατικά
1 Μικρό Αγγουράκι κομμένο σε κομμάτια
300 γρ. Πέννες βρασμένες και σουρωμένες
3/4 βραστό φιλέτο χοιρινού σε λωρίδες
1/4 Φέτα τριμμένη
1 κούπα τοματίνια κομμένα στα τέσσερα.
Μερικά φύλλα μέντας
1/2 κούπα μπαλσάμικο ή ξύδι
300 γρ. Πέννες βρασμένες και σουρωμένες
3/4 βραστό φιλέτο χοιρινού σε λωρίδες
1/4 Φέτα τριμμένη
1 κούπα τοματίνια κομμένα στα τέσσερα.
Μερικά φύλλα μέντας
1/2 κούπα μπαλσάμικο ή ξύδι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα μεγάλο μπωλ τοποθετούμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
16/02/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου