Συστατικά
8226; 750 γραμ. φρέσκες πατάτες
8226; 1 κουταλάκι τσαγιού κύμινο
8226; 1 αγγούρι
8226; 4 ντομάτες
8226; 1 κρεμμύδι
8226; 3 κουταλιές της σούπας ξύδι
8226; 4 κουταλιές της σούπας λάδι
8226; ½ ματσάκι άνηθο
8226; 1 κουταλάκι τσαγιού μουστάρδα
8226; Πιπέρι
8226; 200 γραμ. κατεψυγμένες γαρίδες
8226; 1 κουταλάκι τσαγιού κύμινο
8226; 1 αγγούρι
8226; 4 ντομάτες
8226; 1 κρεμμύδι
8226; 3 κουταλιές της σούπας ξύδι
8226; 4 κουταλιές της σούπας λάδι
8226; ½ ματσάκι άνηθο
8226; 1 κουταλάκι τσαγιού μουστάρδα
8226; Πιπέρι
8226; 200 γραμ. κατεψυγμένες γαρίδες

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Πλένουμε τις πατάτες, τις σκεπάζουμε με νερό, τις πασπαλίζουμε με το κύμινο και με ένα κουταλάκι τσαγιού αλάτι.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε τις πατάτες περίπου 20 λεπτά.
• Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
• Πλένουμε το αγγούρι χαράζουμε τη φλούδα του με ένα πιρούνι και το κόβουμε σε φέτες.
• Πλένουμε τις ντομάτες ,τις κόβουμε και τις ανακατεύουμε με το ξύδι, το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, τη μουστάρδα και το πιπέρι.
• Κόβουμε τις πατάτες μέσα σʼ αυτήν τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
• Προσθέτουμε τώρα στη σαλάτα το αγγούρι, τις ντομάτες και τις γαρίδες και τα αφήνουμε 1 ώρα να «τραβήξουν».
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε τις πατάτες περίπου 20 λεπτά.
• Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
• Πλένουμε το αγγούρι χαράζουμε τη φλούδα του με ένα πιρούνι και το κόβουμε σε φέτες.
• Πλένουμε τις ντομάτες ,τις κόβουμε και τις ανακατεύουμε με το ξύδι, το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, τη μουστάρδα και το πιπέρι.
• Κόβουμε τις πατάτες μέσα σʼ αυτήν τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
• Προσθέτουμε τώρα στη σαλάτα το αγγούρι, τις ντομάτες και τις γαρίδες και τα αφήνουμε 1 ώρα να «τραβήξουν».
27/05/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου