Παντζάρια βραστά με σος γιαούρτι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 5 0 ψήφοι
• 1 κιλό παντζάρια
• 4-5 σκέλιδες σκόρδο
• Ξύδι
• 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
• 250 γραμ. μαγιονέζα (προεραιτικά)
• Ψιλοκομμένα καρύδια
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Βράζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια, προσθέτουμε ξύδι και σκόρδο και τα αφήνουμε για 1 ώρα να ποτίσουν.
• Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα παντζάρια και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Τοποθετούμε τα παντζάρια σʼ ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε μια στρώση με καρύδια κι από πάνω προσθέτουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Πασπαλίζουμε με λίγα καρύδια και το πιάτο είναι έτοιμο.
Από Anasia 27/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης: