Συστατικά
8226; 1 κιλό παντζάρια
8226; 4-5 σκέλιδες σκόρδο
8226; Ξύδι
8226; 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
8226; 250 γραμ. μαγιονέζα (προεραιτικά)
8226; Ψιλοκομμένα καρύδια
8226; 4-5 σκέλιδες σκόρδο
8226; Ξύδι
8226; 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
8226; 250 γραμ. μαγιονέζα (προεραιτικά)
8226; Ψιλοκομμένα καρύδια

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Βράζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια, προσθέτουμε ξύδι και σκόρδο και τα αφήνουμε για 1 ώρα να ποτίσουν.
• Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα παντζάρια και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Τοποθετούμε τα παντζάρια σʼ ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε μια στρώση με καρύδια κι από πάνω προσθέτουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Πασπαλίζουμε με λίγα καρύδια και το πιάτο είναι έτοιμο.
• Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα παντζάρια και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Τοποθετούμε τα παντζάρια σʼ ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε μια στρώση με καρύδια κι από πάνω προσθέτουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
• Πασπαλίζουμε με λίγα καρύδια και το πιάτο είναι έτοιμο.
27/05/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: