Συστατικά
(για δύο άτομα)
2 μεγάλες πατάτες (400 γραμ. περίπου)
2 αυγά σφιχτά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (ή 1 μικρό ξερό)
1 κουταλιά κάππαρη
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 αντσούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
2 μεγάλες πατάτες (400 γραμ. περίπου)
2 αυγά σφιχτά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (ή 1 μικρό ξερό)
1 κουταλιά κάππαρη
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 αντσούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Κόβουμε τις βρασμένες πατάτες σε κυβάκια και τα αυγά στα 4.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις αντσούγιες (αν μας αρέσουν), την κάππαρη, το κρεμμυδάκι και το μισό μαϊντανό.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις αντσούγιες (αν μας αρέσουν), την κάππαρη, το κρεμμυδάκι και το μισό μαϊντανό.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό
04/07/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: