Πατάτες Ογκρατέν με Τεκίλα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες

1 κιλό κρεμμύδια κομμένα και αυτά σε ροδέλες.

3 κουτ. σούπας τεκίλα

1 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

3 αυγά

180γρ γκούντα ή αλλο λιπαρό τυρί

100 γρ. blue cheese

100 γρ. βούτυρο

3-4 κουτ. σούπας λάδι

Αλάτι και Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τηγανίζουμε τις πατάτες με το λάδι και το βούτυρο σε ένα τηγάνι για 3 με 4 λεπτά απο κάθε πλευρά.

Στη συνέχεια τηγανίζουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας. Σε πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε πρώτα τις πατάτες και μετά τα κρεμμύδια σε στρώσεις, ενώ ανάμεσά τους ρίχνουμε τα τυριά.

Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και την τεκίλα. Περιχύνουμε με το μείγμα το φαγητό.

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 με 200 βαθμούς μέχρι το φαγητό να ροδίσει.

Καλή όρεξη.

Αυτή η συνταγή είναι μια προσφορά του www.tear.gr
Από Foodland 14/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code