Feta Pita roll

Συστατικά

2 ψήφοι
5.0 από 52 ψήφοι
8 αράβικες πίτες ή τορτίγιες
400 γρ. φέτα
2 ψητές Φλωρίνης πιπεριές (σε βαζάκι)
200 γρ. σπανάκι
1 αβοκάντο
6 καρότα
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι Τζίντζερ
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Feta Pita roll
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζεις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρεις για 5 λεπτά χοντροτριμμένο καρότο και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαζί με κανέλα, τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.

Ζεματίζεις το σπανάκι για 3 λεπτά σε βραστό νερό και στη συνέχεια το στραγγίζεις καλά.

Σε πίτα απλώνεις από μία λωρίδα καρότο, σπανάκι, λεπτοκομμένη πιπεριά και αβοκάντο. Από πάνω θρυμματίζεις φέτα. "Ρολλάρεις" σφιχτά και σερβίρεις κόβοντας στη μέση.
Από maria 01/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code