Πατάτες γεμιστές με σπανάκι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
6 πατάτες μέτριες
300 γραμμάρια σπανάκι
½ φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
200 γραμμάρια μπέικον
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Βούτυρο
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό και αφού μαλακώσουν, τις αφήνουμε να κρυώσουν.

• Κόβουμε το επάνω μέρος από τις πατάτες σχηματίζοντας «καπάκια» και αφαιρούμε την ψίχα.

• Στην συνέχεια, σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και το μπέικον, αφού έχουμε βάλει στο τηγάνι βούτυρο και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

• Λιώνουμε με ένα κουταλάκι τη μισή ψίχα που έχουμε αφαιρέσει από τις πατάτες, μέχρι να γίνει πουρές, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.

• Προσθέτουμε και το σοταρισμένο σπανάκι και γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα.

• Τις τυλίγουμε σε λαδόκολλα και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

• Τις σερβίρουμε ζεστές.
Από Anasia 16/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code