Μελιτζάνες με γιαούρτι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
• 1κιλό μελιτζάνες
• 1 κουτί σάλτσα ντομάτας
• 4 σκέλιδες σκόρδο
• 2 κουταλιές ζάχαρη
• 2 κεσέδες στραγγισμένο γιαούρτι
• Λάδι
• Αλάτι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους.
• Τις αλατίζουμε και εν συνεχεία σε λάδι σπορέλαιο (μικρή ποσότητα) τις τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν καλά.
• Συγχρόνως στο διπλανό τηγάνι βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, δύο κουταλιές ζάχαρη του γλυκού και ψιλοκομμένο σκόρδο 2-2 ½ σκέλιδες και για όσους θέλουν λίγη πάπρικα, μέχρι η σάλτσα να ψηθεί και να βγάλει όλο το νερό της.
• Αφού βγάλουμε τις μελιτζάνες από τη φωτιά, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν καλά από το υπόλοιπο λάδι τους.
• Στη συνέχεια ανακατεύουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα ή σε ένα μπόλ ή σε πιατέλα.
• Τέλος ρίχνουμε πάνω το γιαούρτι και τις σκεπάζουμε καλά.
• Κατά το σερβίρισμα τις γαρνίρουμε με μαϊντανό ή ντομάτες ή με καρώτα κομμένα σε λωρίδες.
Από Anasia 27/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code