Κρεμμυδόψωμο

Συστατικά

4 ψήφοι
4.3 από 54 ψήφοι
3 κ. Αλεύρι Ντεμί 70%
3 κ. Αλεύρι Αμερικής
750 γρ. Αλεύρι 90%
200 γρ. Μαγιά
200 γρ. Ελαιόλαδο
150 γρ. Αλάτι
3 λίτρα Νερό
1 κ. Προζύμι ξινό
20 τεμ. Κρεμμύδια ξερά (ψιλοκομμένα και τσιγαρισμένα χωρίς το λάδι. Κόβουμε μερικές ροδέλες και τις κρατάμε για το γαρνίρισμα.)
300 γρ. Μαϊντανός αποξηραμένος
Κρεμμυδόψωμο
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το μαϊντανό.

Ξεκουράζουμε το ζυμάρι μας για 15 λεπτά και το κόβουμε σε τεμάχια των 250 γραμμ. το καθένα.

Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε στρόγγυλο και ωοειδές σχήμα, τα χαράζουμε όπως επιθυμούμε, ψεκάζουμε με νερό και προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και λίγα φυλλαράκια μαϊντανού.

Στοφάρουμε τα ψωμάκια για 15 λεπτά και τα ψήνουμε στους 220C για 45 λεπτά περίπου.
Από Foodland 22/10/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code