Συστατικά
3 κ. Αλεύρι Ντεμί 70%
3 κ. Αλεύρι Αμερικής
750 γρ. Αλεύρι 90%
200 γρ. Μαγιά
200 γρ. Ελαιόλαδο
150 γρ. Αλάτι
3 λίτρα Νερό
1 κ. Προζύμι ξινό
20 τεμ. Κρεμμύδια ξερά (ψιλοκομμένα και τσιγαρισμένα χωρίς το λάδι. Κόβουμε μερικές ροδέλες και τις κρατάμε για το γαρνίρισμα.)
300 γρ. Μαϊντανός αποξηραμένος
3 κ. Αλεύρι Αμερικής
750 γρ. Αλεύρι 90%
200 γρ. Μαγιά
200 γρ. Ελαιόλαδο
150 γρ. Αλάτι
3 λίτρα Νερό
1 κ. Προζύμι ξινό
20 τεμ. Κρεμμύδια ξερά (ψιλοκομμένα και τσιγαρισμένα χωρίς το λάδι. Κόβουμε μερικές ροδέλες και τις κρατάμε για το γαρνίρισμα.)
300 γρ. Μαϊντανός αποξηραμένος
Οδηγίες Μαγειρέματος
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το μαϊντανό.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι μας για 15 λεπτά και το κόβουμε σε τεμάχια των 250 γραμμ. το καθένα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε στρόγγυλο και ωοειδές σχήμα, τα χαράζουμε όπως επιθυμούμε, ψεκάζουμε με νερό και προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και λίγα φυλλαράκια μαϊντανού.
Στοφάρουμε τα ψωμάκια για 15 λεπτά και τα ψήνουμε στους 220C για 45 λεπτά περίπου.
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι μας για 15 λεπτά και το κόβουμε σε τεμάχια των 250 γραμμ. το καθένα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε στρόγγυλο και ωοειδές σχήμα, τα χαράζουμε όπως επιθυμούμε, ψεκάζουμε με νερό και προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και λίγα φυλλαράκια μαϊντανού.
Στοφάρουμε τα ψωμάκια για 15 λεπτά και τα ψήνουμε στους 220C για 45 λεπτά περίπου.
22/10/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου