Λαχανοντολμάδες τουρσί

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 λάχανο ( τουρσί)

½ πράσο

2 φλυτζάνες ρύζι

μαύρο πιπέρι

κόκκινο πιπέρι

αλάτι, λάδι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το πράσο και ρίχνουμε μέσα το ρύζι, πιπέρι, αλάτι και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε ένα- ένα τα φύλλα, βάζουμε μια κουταλιά ρύζι στο καθένα τυλίγουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα

Ρίχνουμε λίγο νερό να σκεπαστούν και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
Από Anasia 18/08/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code