Συστατικά
1 λάχανο ( τουρσί)
½ πράσο
2 φλυτζάνες ρύζι
μαύρο πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
αλάτι, λάδι
½ πράσο
2 φλυτζάνες ρύζι
μαύρο πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
αλάτι, λάδι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το πράσο και ρίχνουμε μέσα το ρύζι, πιπέρι, αλάτι και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε ένα- ένα τα φύλλα, βάζουμε μια κουταλιά ρύζι στο καθένα τυλίγουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα
Ρίχνουμε λίγο νερό να σκεπαστούν και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
Παίρνουμε ένα- ένα τα φύλλα, βάζουμε μια κουταλιά ρύζι στο καθένα τυλίγουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα
Ρίχνουμε λίγο νερό να σκεπαστούν και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: