Πατάτες ριγανάτες στο φούρνο

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
1 κιλό πατάτες
100 γρ. λάδι
1 λεμόνι
λίγη ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι νερό
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε κυδωνάτες και ρίχνουμε από πάνω το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίχνουμε σε ένα ταψάκι το ποτήρι με το νερό και βάζουμε μέσα τις πατάτες. Περιλούζουμε τις πατάτες με το λάδι και το χυμό από το λεμόνι το οποίο θα στίψουμε.

Μετά ρίχνουμε λίγη ρίγανη (όχι πολύ γιατί πικρένουν οι πατάτες) και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά ως 1 ώρα.
Από Foodland 01/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code