Συστατικά
* Περισσεύματα φύλων της πίτας
* Τρίμματα φέτας
* Αυγά (ανάλογα με την ποσότητα του φύλου που έχουμε διαθέσιμο)
* Τρίμματα φέτας
* Αυγά (ανάλογα με την ποσότητα του φύλου που έχουμε διαθέσιμο)
Οδηγίες Μαγειρέματος
Ανακατεύουμε τα χτυπημένα αυγά σε ένα μπολ.
Κόβουμε το φύλλο πίττας σε λωρίδες 10 – 15 εκατοστών και μάκρος 50 εκατοστών. Το βουτυρώνουμε ελαφρά και στη μέση της λωρίδας τοποθετούμε το μείγμα αυγού – τυριού.
Το διπλώνουμε ελαφριά και με τα δύο χέρια το κάνουμε κύκλο όπως το @.
Βουτυρώνουμε ελαφριά από πάνω και το ψήνουμε στο φούρνο έως ώτου ροδίσει.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αντέχουν για αρκετό χρόνο, ακόμα και εκτός ψυγείου. Τρώγονται ζεστά και κρύα.
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Κόβουμε το φύλλο πίττας σε λωρίδες 10 – 15 εκατοστών και μάκρος 50 εκατοστών. Το βουτυρώνουμε ελαφρά και στη μέση της λωρίδας τοποθετούμε το μείγμα αυγού – τυριού.
Το διπλώνουμε ελαφριά και με τα δύο χέρια το κάνουμε κύκλο όπως το @.
Βουτυρώνουμε ελαφριά από πάνω και το ψήνουμε στο φούρνο έως ώτου ροδίσει.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αντέχουν για αρκετό χρόνο, ακόμα και εκτός ψυγείου. Τρώγονται ζεστά και κρύα.
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
27/01/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου