Κιχιά

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
* Περισσεύματα φύλων της πίτας

* Τρίμματα φέτας

* Αυγά (ανάλογα με την ποσότητα του φύλου που έχουμε διαθέσιμο)
Κιχιά
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ανακατεύουμε τα χτυπημένα αυγά σε ένα μπολ.

Κόβουμε το φύλλο πίττας σε λωρίδες 10 – 15 εκατοστών και μάκρος 50 εκατοστών. Το βουτυρώνουμε ελαφρά και στη μέση της λωρίδας τοποθετούμε το μείγμα αυγού – τυριού.

Το διπλώνουμε ελαφριά και με τα δύο χέρια το κάνουμε κύκλο όπως το @.

Βουτυρώνουμε ελαφριά από πάνω και το ψήνουμε στο φούρνο έως ώτου ροδίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Αντέχουν για αρκετό χρόνο, ακόμα και εκτός ψυγείου. Τρώγονται ζεστά και κρύα.

Καλή μας όρεξη!

Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Από Foodland 27/01/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης: