Κατμάδες (Κρέπες)

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 αυγό

2 φλυτζάνια γιαούρτι

1 κουτάλι του γλυκού σόδα φαγητού

Λίγο αλάτι

Αλεύρι όσο πάρει
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Χτυπάμε καλά το αυγό και μετά ρίχνουμε το γιαούρτι και τα χτυπάμε μαζί.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται ώστε να γίνει ένας χυλός και τελειώνουμε με το αλάτι και τη σόδα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και αφού ζεσταθεί, βάζουμε λίγη από τη ζύμη και απλώνουμε με ένα κουτάλι.

Γυρνάμε τον κατμά να ψηθεί και από την άλλη μεριά και συνεχίζουμε έτσι με όλο το χυλό.

Μέσα στον κάθε κατμά μπορούμε να προσθέσουμε αλμυρή ή γλυκιά γέμιση.

Καλή σας όρεξη
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code