Μαρμελάδα σταφύλια

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 κιλό σταφύλια

1 ποτήρι νερό

Καρύδια

Αμύγδαλα

Λίγα φυλλαράκια αρμπαρόριζα (προαιρετικά)
Μαρμελάδα σταφύλια
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε τα σταφύλια με το νερό σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια τα περνάμε από το κόσκινο ή τον τρίφτη για να διαχωρίσουμε τα κουκούτσια και τις φλούδες και κρατάμε μόνο το πολτό που βγαίνει. Έπειτα ρίχνουμε τα φύλλα της αρμπαρόριζας και τον βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να πηχτώσει και να πάρει τη μορφή της μαρμελάδας. Όταν την κατεβάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε καβουρδισμένα καρύδια και αμύγδαλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια.

Καλή επιτυχία!
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code