Σαραγλί

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
20 φύλλα μπακλαβά
1 βιτάμ
3 κούπες τριμ. καρυδόψιχα
1 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλιά τριμμένη φρυγανιά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού

Σιρόπι
5 κούπες ζάχαρη
4 κούπες νερό
1 ξυλάκι κανέλα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ανακατεύουμε καλά τα παραπάνω υλικά μεταξύ τους εκτός από το βιτάμ.

Παίρνουμε δύο φύλλα πασπαλίζοντας το δεύτερο με το παραπάνω μείγμα. Συνεχίζουμε βάζοντας ένα φύλλο και γέμιση ώσπου να τελειώσουν 10 φύλλα. Τα τυλίγουμε ρολό.

Φτιάχνουμε ένα ακόμα ρολό με τα υπόλοιπα υλικά και κόβουμε και τα 2 ρολά σε φέτες.

Βάζουμε τις φέτες σε βουτυρωμένο ταψί και περιχύνουμε το ζεσταμένο βιτάμ πάνω τους.

Ψήνουμε για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.

Τέλος βράζουμε τα υλικά του σιροπιού, με τα οποία περιχύνουμε το σαραγλί αφού πρώτα τα αφήσουμε να κρυώσουν.

Καλή όρεξη.
Από Foodland 17/03/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code