Καρυδόπαστα στο Ψήσε - Χάψε

Συστατικά

3 ψήφοι
5.0 από 53 ψήφοι
6 αυγά

1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη

1 φλυτζάνι τσαγιού φρυγανιά

1 φλυτζάνι τσαγιού καρύδια χοντροαλεσμένα

λίγη κανέλλα

λίγο γαρύφαλλο

1 μπέικιν πάουντερ.
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Όλα αυτά τα υλικά τα ανακατεύουμε με το πιρούνι καλά τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 35-40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Για το σιρόπι χρειαζόμαστε 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη και 1 φλυτζάνι νερό και το βράζουμε για 10 λεπτα περίπου.

Σιροπιάζουμε το γλυκό μας όταν κρυώσει(το σιρόπι ζεστό).Άν θέλουμε καλύπτουμε την καρυδόπαστα με γλάσο σοκολάτας ή με σαντιγί.

Για το γλάσο θα λιώσουμε 250γραμμ. κουβερτούρα και 250γραμμ.γάλα εβαπορέ και το περιχύνουμε στην κρύα καρυδόπαστα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Από Νίτσα 16/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code