Γιαουρτόγλυκο

Συστατικά

3 ψήφοι
4.0 από 53 ψήφοι
3 κούπες αλεύρι
2 κούπες ζάχαρη
1 βιτάμ μικρό
4 αυγά
1 γιαουρτάκι
1 φακελάκι μπαίκιν πάουντερ
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε σε λεκάνη τη ζάχαρη και το βιτάμ και τα χτυπάμε μέχρι ν’ασπρίσουν .

Ρίχνουμε έπειτα τα αυγά ένα ένα χτυπώντας συνέχεια.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τέλος το αλεύρι, στο οποίο έχουμε αναμείξει την μπαίκιν πάουντερ. Δουλεύουμε τα υλικά, μέχρι να γίνουν μια μάζα ρευστή.

Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μία ώρα περίπου.
Από Anasia 23/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code