Συστατικά
400 γρ κρέμα γάλακτος
300 γρ γάλα
100 γρ νερό
6-7 φύλλα ζελατίνης(10γρ αν πάρετε ζελατίνα σκόνη)
150 γρ ζάχαρη ή 105γρ φρουκτόζη
1 βανίλια
300 γρ γάλα
100 γρ νερό
6-7 φύλλα ζελατίνης(10γρ αν πάρετε ζελατίνα σκόνη)
150 γρ ζάχαρη ή 105γρ φρουκτόζη
1 βανίλια
Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπωλ με κρύο νερό για να μαλακώσουν.
Έπειτα βράζουμε σε κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη. Αφού μαλακώσουν πολύ καλά τα φύλλα,τα σφίγγουμε με τις παλάμες μου να στραγγίσουν και τα ρίχνουμε στο κατσαρολάκι.
Αφού λιώσουν προσθέτουμε το γάλα, τη κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Αφού πάρουν μια βράση, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε σε μπολάκια.
Μην περιμένετε να πήξει.Αυτό θα γίνει αφού μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Σερβίρετε το γλυκό μέσα στο μπολάκι του και περιχυμένο με σιρόπι Γιώτης φράουλα.
Είναι φανταστικό.Καλή επιτυχία.
Έπειτα βράζουμε σε κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη. Αφού μαλακώσουν πολύ καλά τα φύλλα,τα σφίγγουμε με τις παλάμες μου να στραγγίσουν και τα ρίχνουμε στο κατσαρολάκι.
Αφού λιώσουν προσθέτουμε το γάλα, τη κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Αφού πάρουν μια βράση, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε σε μπολάκια.
Μην περιμένετε να πήξει.Αυτό θα γίνει αφού μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Σερβίρετε το γλυκό μέσα στο μπολάκι του και περιχυμένο με σιρόπι Γιώτης φράουλα.
Είναι φανταστικό.Καλή επιτυχία.
03/03/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: