Πανακότα Σπέσιαλ

Συστατικά

2 ψήφοι
4.5 από 52 ψήφοι
400 γρ κρέμα γάλακτος
300 γρ γάλα
100 γρ νερό
6-7 φύλλα ζελατίνης(10γρ αν πάρετε ζελατίνα σκόνη)
150 γρ ζάχαρη ή 105γρ φρουκτόζη
1 βανίλια
Πανακότα Σπέσιαλ
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπωλ με κρύο νερό για να μαλακώσουν.

Έπειτα βράζουμε σε κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη. Αφού μαλακώσουν πολύ καλά τα φύλλα,τα σφίγγουμε με τις παλάμες μου να στραγγίσουν και τα ρίχνουμε στο κατσαρολάκι.

Αφού λιώσουν προσθέτουμε το γάλα, τη κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Αφού πάρουν μια βράση, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε σε μπολάκια.

Μην περιμένετε να πήξει.Αυτό θα γίνει αφού μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες.

Σερβίρετε το γλυκό μέσα στο μπολάκι του και περιχυμένο με σιρόπι Γιώτης φράουλα.

Είναι φανταστικό.Καλή επιτυχία.
Από Rabbit 03/03/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code