Μαρί Ροζ

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
125 γρ. αμυγδαλάλευρο
175 γρ. ζάχαρη άχνη
25 γρ. νισεστέ
3 βερίκοκα ζαχαρωμένα
3 ασπράδια αυγών
50 γρ. κερασάκια ζαχαρωμένα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ανακατεύουμε μέσα σε μια λεκάνη με μια σπάτουλα, τα αμύγδαλα, τα ψιλοκομμένα βερίκοκα, το νισεστέ και τα τρία ασπράδια χτυπημένα καλά.

Γεμίζουμε με τη σακούλα μικρές φόρμες από χαρτί κατά τα ¾ . Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε σε μισάνοιχτο μέτριο φούρνο.

Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βάζουμε πάνω στο καθένα ένα ζαχαρωμένο κερασάκι.

Διάρκεια ψησίματος 15 λεπτά για 40 κομμάτια.
Από Foodland 18/04/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code