Συστατικά
125 γρ. αμυγδαλάλευρο
175 γρ. ζάχαρη άχνη
25 γρ. νισεστέ
3 βερίκοκα ζαχαρωμένα
3 ασπράδια αυγών
50 γρ. κερασάκια ζαχαρωμένα
175 γρ. ζάχαρη άχνη
25 γρ. νισεστέ
3 βερίκοκα ζαχαρωμένα
3 ασπράδια αυγών
50 γρ. κερασάκια ζαχαρωμένα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ανακατεύουμε μέσα σε μια λεκάνη με μια σπάτουλα, τα αμύγδαλα, τα ψιλοκομμένα βερίκοκα, το νισεστέ και τα τρία ασπράδια χτυπημένα καλά.
Γεμίζουμε με τη σακούλα μικρές φόρμες από χαρτί κατά τα ¾ . Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε σε μισάνοιχτο μέτριο φούρνο.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βάζουμε πάνω στο καθένα ένα ζαχαρωμένο κερασάκι.
Διάρκεια ψησίματος 15 λεπτά για 40 κομμάτια.
Γεμίζουμε με τη σακούλα μικρές φόρμες από χαρτί κατά τα ¾ . Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε σε μισάνοιχτο μέτριο φούρνο.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βάζουμε πάνω στο καθένα ένα ζαχαρωμένο κερασάκι.
Διάρκεια ψησίματος 15 λεπτά για 40 κομμάτια.
18/04/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: