Τρουφάκια

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
• 200 γραμμάρια καρύδια
• 200 γραμμάρια τρούφα
• 1 και ¼ ποτήρι νερού άχνη ζάχαρη
• Λίγο κονιάκ
• 1 βιτάμ
• 1 πακέτο μπισκότα Πτι Μπέρ Παπαδοπούλου
• 1/3 κουτιού κακάο
• 2 κρόκους αυγών (προαιρετικά)
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Χτυπάμε το βιτάμ με την άχνη ζάχαρη και το κακάο (προαιρετικά τους κρόκους αυγών).
• Σπάμε τα καρύδια και τα μπισκότα και τα ενώνουμε με τα προαναφερθέντα υλικά, προσθέτοντας κονιάκ.
• Πλάθουμε το μείγμα σε στογγυλά κομμάτια και τα βουτάμε στην τρούφα, την οποία έχουμε βάλει σε ένα μπολάκι.
• Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε ένα δίσκο και στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε για μία ώρα.
Από Anasia 27/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code