Γλυκό με Αχλάδια

Συστατικά

8 ψήφοι
2.9 από 58 ψήφοι
8 αχλάδια
3 αυγά
150 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Γλυκό με Αχλάδια
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε στα 2 και τα βάζουμε σε βουτυρωμένη πιατέλα.

Μέσα σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα 3 αυγά, τα 150 γρ. ζάχαρη, τα 100 γρ. αλεύρι και το 1 λίτρο γάλα.

Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα αχλάδια.

Τα βάζουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 180ο C.
Από Foodland 26/05/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code