Γλύκισμα με κεράσια

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
100 γρ. αλεύρι
100 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
¼ του λίτρου γάλα
750 γρ. μαύρα κεράσια
λίγο βούτυρο
αλάτι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Μέσα σε μια σαλατιέρα, ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, λίγο αλάτι και τα 6 αυγά. Προσθέτουμε αργά το γάλα, ανακατεύοντας συνέχεια.

Πλένουμε τα κεράσια, βγάζουμε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια.

Τοποθετούμε τα κεράσια μέσα σε βουτυρωμένη πιατέλα. Τα σκεπάζουμε με όλα τα υλικά που ανακατέψαμε.

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη πάνω στην πιατέλα.

Το γλύκισμα αυτό τρώγεται λίγο ζεστό.

Καλή όρεξη
Από Foodland 10/06/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code