Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάζουμε μέσα σε μια σαλατιέρα το αλεύρι με λίγο αλάτι, κάνουμε μια τρύπα μέσα στο αλεύρι και σπάζουμε εκεί 2 αυγά.
Χύνουμε λίγο-λίγο γάλα ανακατεύουμε προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι και 1 ποτήρι μπύρα.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μια κουταλιά από τη ζύμη μας και την απλώνουμε σε όλο το τηγάνι.
Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές 3 λεπτά για κάθε κρέπα.
Βάζουμε πάνω στην κρέπα ζάχαρη, μαρμελάδα, σοκολάτα λιωμένη η αλκοόλ.
Καλή όρεξη
Χύνουμε λίγο-λίγο γάλα ανακατεύουμε προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι και 1 ποτήρι μπύρα.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μια κουταλιά από τη ζύμη μας και την απλώνουμε σε όλο το τηγάνι.
Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές 3 λεπτά για κάθε κρέπα.
Βάζουμε πάνω στην κρέπα ζάχαρη, μαρμελάδα, σοκολάτα λιωμένη η αλκοόλ.
Καλή όρεξη
10/06/2010
Γράψε την Κριτική σου