Γαλλικές Κρέπες

Συστατικά

36 ψήφοι
4.4 από 536 ψήφοι
250 γρ. αλεύρι
2 αυγά
½ λίτρο γάλα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
αλάτι
1 ποτήρι μπύρα
Γαλλικές Κρέπες
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε μέσα σε μια σαλατιέρα το αλεύρι με λίγο αλάτι, κάνουμε μια τρύπα μέσα στο αλεύρι και σπάζουμε εκεί 2 αυγά.

Χύνουμε λίγο-λίγο γάλα ανακατεύουμε προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι και 1 ποτήρι μπύρα.

Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.

Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μια κουταλιά από τη ζύμη μας και την απλώνουμε σε όλο το τηγάνι.

Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές 3 λεπτά για κάθε κρέπα.

Βάζουμε πάνω στην κρέπα ζάχαρη, μαρμελάδα, σοκολάτα λιωμένη η αλκοόλ.

Καλή όρεξη
Από Foodland 10/06/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Stelios στις 13/03/2013 21:00
0 ψήφοι
Nice

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code