Συστατικά
200 γρ. βούτυρο μαλακό
1 ασπράδι αυγού
125 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι
350 γρ. αλεύρι
μαρμελάδα όποια θέλουμε
ζάχαρη άχνη 1 δοχείο διαμέτρου 7 εκατοστών
λαδόχαρτο
1 ασπράδι αυγού
125 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι
350 γρ. αλεύρι
μαρμελάδα όποια θέλουμε
ζάχαρη άχνη 1 δοχείο διαμέτρου 7 εκατοστών
λαδόχαρτο

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το ασπράδι του αυγού, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Ανοίγουμε τη ζύμη (3 χιλιοστά πάχος) πάνω σε ένα αλευρωμένο τραπέζι. Κόβουμε τη ζύμη σε κύκλους χρησιμοποιώντας το δοχείο.
Ανοίγουμε 3 μικρές τρύπες στους μισούς από τους κύκλους και βάζουμε το λαδόχαρτο στο ταψί.
Τοποθετούμε όλους τους κύκλους στο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 230οc.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα σε μια κατσαρόλα, την απλώνουμε πάνω στους κύκλους που δεν έχουν τρύπες και τους σκεπάζουμε με τους άλλους κύκλους πιέζοντας ελαφρά.
Πασπαλίζουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη άχνη.
Καλή όρεξη!
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Ανοίγουμε τη ζύμη (3 χιλιοστά πάχος) πάνω σε ένα αλευρωμένο τραπέζι. Κόβουμε τη ζύμη σε κύκλους χρησιμοποιώντας το δοχείο.
Ανοίγουμε 3 μικρές τρύπες στους μισούς από τους κύκλους και βάζουμε το λαδόχαρτο στο ταψί.
Τοποθετούμε όλους τους κύκλους στο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 230οc.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα σε μια κατσαρόλα, την απλώνουμε πάνω στους κύκλους που δεν έχουν τρύπες και τους σκεπάζουμε με τους άλλους κύκλους πιέζοντας ελαφρά.
Πασπαλίζουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη άχνη.
Καλή όρεξη!
16/06/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου