Cheesecake Βύσσινο 2

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
1 βανίλια

1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive

500γρ. τυρί κρέμα

250γρ. μαργαρίνη

χυμό από 1 μέτριο λεμόνι

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι

1 κονσέρβα βύσσινο
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

1. Λιώνουμε την μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την βανίλια και την λιωμένη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το απλώνουμε σε μία φόρμα για τάρτες.

2. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα και σιγά-σιγά ρίχνουμε και το λεμόνι. Χτυπάμε για περίπου 3-5 λεπτά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στη βάση μέχρι να απλωθεί παντού.

3. Βάζουμε τα βύσσινα από πάνω από την κρέμα ένα-ένα χωρίς το χυμό τους. Το χυμό το βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και μόλις πάρει μία βράση το σβήνουμε με το κορν φλάουερ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε πάνω από την κρέμα.

4. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία μέρα. Όσο πιο πολύ μένει στο ψυγείο τόσο καλύτερο γίνεται.

Καλή όρεξη
Από viclec 04/09/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code