Συστατικά
1 βανίλια
1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
500γρ. τυρί κρέμα
250γρ. μαργαρίνη
χυμό από 1 μέτριο λεμόνι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι
1 κονσέρβα βύσσινο
1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
500γρ. τυρί κρέμα
250γρ. μαργαρίνη
χυμό από 1 μέτριο λεμόνι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι
1 κονσέρβα βύσσινο

Οδηγίες Μαγειρέματος
1. Λιώνουμε την μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την βανίλια και την λιωμένη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το απλώνουμε σε μία φόρμα για τάρτες.
2. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα και σιγά-σιγά ρίχνουμε και το λεμόνι. Χτυπάμε για περίπου 3-5 λεπτά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στη βάση μέχρι να απλωθεί παντού.
3. Βάζουμε τα βύσσινα από πάνω από την κρέμα ένα-ένα χωρίς το χυμό τους. Το χυμό το βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και μόλις πάρει μία βράση το σβήνουμε με το κορν φλάουερ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε πάνω από την κρέμα.
4. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία μέρα. Όσο πιο πολύ μένει στο ψυγείο τόσο καλύτερο γίνεται.
Καλή όρεξη
2. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα και σιγά-σιγά ρίχνουμε και το λεμόνι. Χτυπάμε για περίπου 3-5 λεπτά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στη βάση μέχρι να απλωθεί παντού.
3. Βάζουμε τα βύσσινα από πάνω από την κρέμα ένα-ένα χωρίς το χυμό τους. Το χυμό το βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και μόλις πάρει μία βράση το σβήνουμε με το κορν φλάουερ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε πάνω από την κρέμα.
4. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία μέρα. Όσο πιο πολύ μένει στο ψυγείο τόσο καλύτερο γίνεται.
Καλή όρεξη
04/09/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: