Συστατικά
1 βιτάμ
2 ποτήρια ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας νερό
8 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
5 αυγά
11/2 ποτήρι αλεύρι
1 μπέικιν
1 βανίλια
2 ποτήρια ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας νερό
8 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
5 αυγά
11/2 ποτήρι αλεύρι
1 μπέικιν
1 βανίλια

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε το βιτάμ, τη ζάχαρη, το νερό, το κονιάκ, το λεμόνι και το κακάο. Αφού κρυώσει βάζουμε τους κρόκους στο υλικό και χτυπάμε μαρέγκα τα ασπράδια.
Από το υλικό αφαιρούμε ένα ποτήρι και στο υπόλοιπο υλικό ρίχνουμε αλεύρι, μπέικιν και βανίλια. Το ψήνουμε στους 180 c. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το ποτήρι το γκλάσσο από πάνω.
Από το υλικό αφαιρούμε ένα ποτήρι και στο υπόλοιπο υλικό ρίχνουμε αλεύρι, μπέικιν και βανίλια. Το ψήνουμε στους 180 c. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το ποτήρι το γκλάσσο από πάνω.
23/09/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: