Μηλόπιτα με μαρμελάδα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι

175 γραμ. μαρμελάδα βερίκοκο ή πορτοκάλι.
450 γραμ. μήλα.
1 ασπράδι αυγού.
25 γραμ. ζάχαρη
Φύλλο σφολιάτας.

Μηλόπιτα με μαρμελάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Κόψτε το φύλλο στα δύο κατά μήκος, το ένα λίγο μεγαλύτερο από το άλλο.


Στρώστε στο ένα κομμάτι τη μαρμελάδα αφήνοντας 3 εκατοστά κενό γύρω-γύρω.


Τοποθετήστε από πάνω τα μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες.


Διπλώστε το άλλο κομμάτι της σφολιάτας στη μέση και κόψτε το μέσον σε λεπτές λωρίδες. Βάλτε το πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε το γύρω-γύρω.


Ψήστε το στο φούρνο ( 220ο) για 20 λεπτά.


Βγάλτε το αλείψτε το από πάνω με το ασπράδι του αυγού καλά χτυπημένο, πασπαλίστε το με τη ζάχαρη και ξαναβάλτε το στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.


Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.

Από Anasia 21/01/2013
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code