Γλυκό καρώτο

Συστατικά

1 ψήφος
2.0 από 51 ψήφος
Για 30-40 κομμάτια
• 1 κιλό καρώτο ψιλοτριμμένο
• 400 γραμ. ζάχαρη
• Ξύσμα από 3 μεγάλα πορτοκάλια
• 200 γραμ. ινδική καρύδα (τριμμένη)
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Βάζουμε σε σιγανή φωτιά μια κατσαρόλα, μέσα στην οποία ρίχνουμε τη ζάχαρη, το τριμμένο καρώτο και το ξύσμα πορτοκαλιών.

• Ανακατεύουμε συνεχώς τα υλικά με ξύλινο κουτάλι
.
• Η ζάχαρη σιγά-σιγά θα λιώσει και το καρώτο και το ξύσμα του πορτοκαλιού θα βγάλουν τα υγρά τους.

• Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα να πιει τα υγρά του.

• Όταν το μίγμα δεν έχει πια υγρά, ρίχνουμε την καρύδα, ανακατεύουμε για λίγο και κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά.

• Απλώνουμε το μίγμα μέσα σʼ ένα ταψάκι να κρυώσει.

• Όταν κρυώσει, παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και πλάθουμε μπαλίτσες

• Τοποθετούμε τα μικρά γλυκά καρώτου σε τρουφόχαρτα ή σε μια φοντανιέρα.
Από Anasia 04/06/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code