Γιαουρτόπιτα

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
• 3 φλιτζάνια αλεύρι
• 3 κουταλάκια baikin pauder
• 1 φλιτζάνι βούτυρο
• 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
• 3 αυγά
• 1 ½ φλιτζάνι γιαούρτι
• ½ φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
• 1 κουταλάκι κανέλα
• ½ φλιτζάνι αμύγδαλα
• 1 κουταλάκι σόδα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τʼ αυγά.

• Ρίχνουμε σιγά σιγά τʼ αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα.

• Ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το γιαούρτι.

• Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της ζύμης.

• Πασπαλίζουμε με τα χτυπημένα αμύγδαλα και την κανέλα.

• Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40΄.

• Σερβίρουμε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.
Από Anasia 04/06/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code