Συστατικά
8226; 3 φλιτζάνια αλεύρι
8226; 3 κουταλάκια baikin pauder
8226; 1 φλιτζάνι βούτυρο
8226; 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
8226; 3 αυγά
8226; 1 ½ φλιτζάνι γιαούρτι
8226; ½ φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
8226; 1 κουταλάκι κανέλα
8226; ½ φλιτζάνι αμύγδαλα
8226; 1 κουταλάκι σόδα
8226; 3 κουταλάκια baikin pauder
8226; 1 φλιτζάνι βούτυρο
8226; 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
8226; 3 αυγά
8226; 1 ½ φλιτζάνι γιαούρτι
8226; ½ φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
8226; 1 κουταλάκι κανέλα
8226; ½ φλιτζάνι αμύγδαλα
8226; 1 κουταλάκι σόδα

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τʼ αυγά.
• Ρίχνουμε σιγά σιγά τʼ αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα.
• Ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το γιαούρτι.
• Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της ζύμης.
• Πασπαλίζουμε με τα χτυπημένα αμύγδαλα και την κανέλα.
• Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40΄.
• Σερβίρουμε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.
• Ρίχνουμε σιγά σιγά τʼ αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα.
• Ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το γιαούρτι.
• Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της ζύμης.
• Πασπαλίζουμε με τα χτυπημένα αμύγδαλα και την κανέλα.
• Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40΄.
• Σερβίρουμε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.
04/06/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: