Εργολάβοι Καρύδας

Συστατικά

36 ψήφοι
3.3 από 536 ψήφοι
Για 25-30 κομμάτια

250 γραμ. ινδική καρύδα (τριμμένη)

250 γραμ. ζάχαρη

1 κουταλιά σούπας αλεύρι

4 αυγά

30-35 κερασάκια. γλασέ
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Μέσα σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε την ινδική καρύδα, τη ζάχαρη, το αλεύρι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα αυγά, ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα

Γεμίζουμε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και κόβουμε τους εργολάβους σε ροζέτες, πάνω σʼένα ταψάκι στρωμένο με βούτυρομένη λαδόκολλα.

Αφήνουμε για μια ώρα τους εργολάβους να στεγνώσουν.

Βάζουμε στην κορυφή κάθε εργολάβου από ένα κερασάκι και τους ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.

Όταν κρυώσουν οι εργολάβοι, τους τοποθετούμε σε φοντανιέρα και τους σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη για να μην ξηραίνονται
Από Anasia 04/07/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code