Συστατικά
Για 25-30 κομμάτια
250 γραμ. ινδική καρύδα (τριμμένη)
250 γραμ. ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
4 αυγά
30-35 κερασάκια. γλασέ
250 γραμ. ινδική καρύδα (τριμμένη)
250 γραμ. ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
4 αυγά
30-35 κερασάκια. γλασέ

Οδηγίες Μαγειρέματος
Μέσα σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε την ινδική καρύδα, τη ζάχαρη, το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά, ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
Γεμίζουμε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και κόβουμε τους εργολάβους σε ροζέτες, πάνω σʼένα ταψάκι στρωμένο με βούτυρομένη λαδόκολλα.
Αφήνουμε για μια ώρα τους εργολάβους να στεγνώσουν.
Βάζουμε στην κορυφή κάθε εργολάβου από ένα κερασάκι και τους ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Όταν κρυώσουν οι εργολάβοι, τους τοποθετούμε σε φοντανιέρα και τους σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη για να μην ξηραίνονται
Προσθέτουμε τα αυγά, ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
Γεμίζουμε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και κόβουμε τους εργολάβους σε ροζέτες, πάνω σʼένα ταψάκι στρωμένο με βούτυρομένη λαδόκολλα.
Αφήνουμε για μια ώρα τους εργολάβους να στεγνώσουν.
Βάζουμε στην κορυφή κάθε εργολάβου από ένα κερασάκι και τους ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Όταν κρυώσουν οι εργολάβοι, τους τοποθετούμε σε φοντανιέρα και τους σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη για να μην ξηραίνονται
04/07/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου