Συστατικά
2 πακέτα μπισκότα κριμ κράκερς (το πράσινο πακέτο Παπαδοπούλου)
Υλικά για την κρέμα
1 ½ κουτί γάλα νουνού εβαπορέ
1 ½ κουτί νερό
2 φλυτζάνες ζάχάρη
1 βιτάμ
2 κρόκοι αυγών
1 κουτί κάστερ πάουντερ
Υλικά για την κρέμα
1 ½ κουτί γάλα νουνού εβαπορέ
1 ½ κουτί νερό
2 φλυτζάνες ζάχάρη
1 βιτάμ
2 κρόκοι αυγών
1 κουτί κάστερ πάουντερ

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ανακατεύουμε το νερό με το γάλα και αφήνουμε το ¼ από το μίγμα.
Το υπόλοιπο το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το βιτάμ και τη ζάχαρη.
Μόλις αρχίσει η βράση σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε την κάστερ πάουντερ την οποία έχουμε διαλύσει στο γάλα, που είχαμε αφήσει.
Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην σβολιάσει.
Όταν η κρέμα πήξει την κατεβάζουμε από την φωτιά την αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε τους κρόκους.
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα.
Σε ένα τετράγωνο ταψί βάζουμε μια στρώση μπισκότα μια στρώση κρέμα εναλλάξ και επάνω τρίβουμε 2-3 μπισκότα.
Το υπόλοιπο το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το βιτάμ και τη ζάχαρη.
Μόλις αρχίσει η βράση σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε την κάστερ πάουντερ την οποία έχουμε διαλύσει στο γάλα, που είχαμε αφήσει.
Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην σβολιάσει.
Όταν η κρέμα πήξει την κατεβάζουμε από την φωτιά την αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε τους κρόκους.
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα.
Σε ένα τετράγωνο ταψί βάζουμε μια στρώση μπισκότα μια στρώση κρέμα εναλλάξ και επάνω τρίβουμε 2-3 μπισκότα.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου