Συστατικά
1. 2 κούπες ζάχαρη
2. 1 κούπα σπορέλαιο ή μισό βιτάμ
3. 6 κούπες νερό
4. 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
5. 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
6. 1 κούπα ινδοκάρυδο
7. Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
2. 1 κούπα σπορέλαιο ή μισό βιτάμ
3. 6 κούπες νερό
4. 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
5. 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
6. 1 κούπα ινδοκάρυδο
7. Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
• Μόλις αρχίσει να βράζει το παραπάνω μείγμα, ρίχνουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα και ξαναρχίσει το βράσιμο.
• Μετά από 1-2 βράσεις ο χαλβάς μας είναι έτοιμος .
• Μόλις αρχίσει να βράζει το παραπάνω μείγμα, ρίχνουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα και ξαναρχίσει το βράσιμο.
• Μετά από 1-2 βράσεις ο χαλβάς μας είναι έτοιμος .
25/09/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: