Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1. 2 κούπες ζάχαρη

2. 1 κούπα σπορέλαιο ή μισό βιτάμ

3. 6 κούπες νερό

4. 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό

5. 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό

6. 1 κούπα ινδοκάρυδο

7. Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.

• Μόλις αρχίσει να βράζει το παραπάνω μείγμα, ρίχνουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα και ξαναρχίσει το βράσιμο.

• Μετά από 1-2 βράσεις ο χαλβάς μας είναι έτοιμος .
Από Anasia 25/09/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code