Καριόκες με μέλι

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
1 κιλό μέλι
½ κιλό βρώμη νιφάδες (κουάκερ)
2 φακελάκια ινδοκάρυδο
3 φακελάκια σταφίδες
300 γραμ. καρύδια
½ κουταλάκι κανέλα
1 βανίλια
Κουβερτούρα
Καριόκες με μέλι
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά.

• Σε άλλη λεκάνη βάζουμε μία στρώση μέλι μία υλικά, πάλι μέλι, πάλι υλικά ώσπου να τελειώσουν και τʼ αφήνουμε μία νύχτα στο ψυγείο.

• Την άλλη ημέρα ανακατεύουμε το υλικά, να γίνουν μία μάζα και σχηματίζουμε ένα σαλάμι.

• Βάζουμε την κουβερτούρα να λιώσει.

• Το σαλάμι, που σχηματίσαμε, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα και τις αραδιάζουμε σε πιατέλα ή δίσκο.

• Το δίσκο τον τοποθετούμε στο ψυγείο, για να πήξουν όλα τα υλικά του γλυκού.

• Όταν οι καριόκες είναι έτοιμες τις τυλίγουμε σε ζελατίνα ή αλουμινόχαρτο.
Από Anasia 25/09/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code