Συστατικά
3 πακέτα μπισκότα Πτι Μπερ
250 γρ. Μαργαρίνη
250 γρ. Άχνη Ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
1,5 φλυτζάνι λικέρ
4 κουταλιές της σούπας κακάο
250 γρ. Μαργαρίνη
250 γρ. Άχνη Ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
1,5 φλυτζάνι λικέρ
4 κουταλιές της σούπας κακάο
Οδηγίες Μαγειρέματος
Χτυπάμε τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσει και συνεχίζοντας να χτυπάμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το μισό λικέρ, τη βανίλια και το κακάο μέχρι να γίνει κρέμα λεία και αφράτη.
Τρίβουμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομματάκια, τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο λικέρ και τα ανακατεύουμε με το μείγμα.
Το νέο μείγμα το τοποθετούμε σε μια μακρόστενη φόρμα, αφού πρώτα στώσουμε μέσα αλουμινόχαρτο για να βγει το γλυκό πιο εύκολα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Αφού παγώσει το βγάζουμε από τη φόρμα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα ώστε να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Τρίβουμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομματάκια, τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο λικέρ και τα ανακατεύουμε με το μείγμα.
Το νέο μείγμα το τοποθετούμε σε μια μακρόστενη φόρμα, αφού πρώτα στώσουμε μέσα αλουμινόχαρτο για να βγει το γλυκό πιο εύκολα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Αφού παγώσει το βγάζουμε από τη φόρμα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα ώστε να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
03/03/2008
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: