Κορμός

Συστατικά

20 ψήφοι
4.5 από 520 ψήφοι
3 πακέτα μπισκότα Πτι Μπερ
250 γρ. Μαργαρίνη
250 γρ. Άχνη Ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
1,5 φλυτζάνι λικέρ
4 κουταλιές της σούπας κακάο
Κορμός
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Χτυπάμε τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσει και συνεχίζοντας να χτυπάμε, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το μισό λικέρ, τη βανίλια και το κακάο μέχρι να γίνει κρέμα λεία και αφράτη.

Τρίβουμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομματάκια, τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο λικέρ και τα ανακατεύουμε με το μείγμα.

Το νέο μείγμα το τοποθετούμε σε μια μακρόστενη φόρμα, αφού πρώτα στώσουμε μέσα αλουμινόχαρτο για να βγει το γλυκό πιο εύκολα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.

Αφού παγώσει το βγάζουμε από τη φόρμα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα ώστε να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Από Νίτσα 03/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Admin comment
Marthoula στις 23/02/2010 14:37
0 ψήφοι
Foveros kormos
Ton dokimasa kai pathane plaka oloi ;-)

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code