Συστατικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού καρύδι πολύ ψιλοκομμένο
3 κουταλιές μαργαρίνη
2 πακέτα τυρί κρέμα
3 στραγγιστά γιαούρτια
1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη
4 αυγά
1 βανίλια άρωμα
1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού καρύδι πολύ ψιλοκομμένο
3 κουταλιές μαργαρίνη
2 πακέτα τυρί κρέμα
3 στραγγιστά γιαούρτια
1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη
4 αυγά
1 βανίλια άρωμα
Οδηγίες Μαγειρέματος
Τρίβουμε τα μπισκότα στο blender, προσθέτουμε το καρύδι και τη μαργαρίνη λιωμένη και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης φόρμας με κινητά τοιχώματα, το ισιώνουμε, το πατάμε να γίνει συμπαγές και λείο και το ψήνουμε για 20' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τα γιαούρτια, τη ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
Βάζουμε το γλυκό μέσα στον ήδη ζεστό φούρνο και το ψήνουμε για άλλα 15' περίπου.
Όταν ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Την ώρα που το σερβίρουμε, το περιχύνουμε με το γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
Αυτή η συνταγή είναι μια προσφορά του www.tear.gr
Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης φόρμας με κινητά τοιχώματα, το ισιώνουμε, το πατάμε να γίνει συμπαγές και λείο και το ψήνουμε για 20' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τα γιαούρτια, τη ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
Βάζουμε το γλυκό μέσα στον ήδη ζεστό φούρνο και το ψήνουμε για άλλα 15' περίπου.
Όταν ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Την ώρα που το σερβίρουμε, το περιχύνουμε με το γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
Αυτή η συνταγή είναι μια προσφορά του www.tear.gr
30/01/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: